Завантаження ...
banner
banner

Сесія. Скандал. Гомоляко

Сьогодні, 22 листопада, на початку чергової 18 сесії міської ради депутат Андрій Гомоляко запропонував терміново розглянути рішення про звільнення директора ЗОШ №15


Сьогодні, 22 листопада, на початку чергової 18 сесії міської ради депутат Андрій Гомоляко запропонував терміново розглянути рішення про звільнення директора ЗОШ №15.

Обґрунтував це він інцидентом, що стався в 15 школі (мати стверджує, що над її сином знущаються однокласники), а також скаргами батьків.

Начальник управління освіти Станіслав Крапив’янський зауважив, що це не є компетентністю міської ради, і звільняти директорів має управління освіти. Прозвучала думка, що батьки дитини також є винуватцями ситуації, що склалася.

Проте Андрій Гомоляко наполягав на своїй пропозиції та запропонував заслухати маму дитини, яку начебто ображають у вищеназваній 15 школі. Анатолій Лінник погодився зробити це, але в «Різному». У результаті тривалої словесної перепалки міський голова врешті оголосив перерву, у ході якої продовжилась бурхлива дискусія.
 
Після перерви депутати прийняли рішення створити тимчасову депутатську комісію з перевірки фактів порушення в 15 школі.


Streaming Online

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: