Завантаження ...
banner
banner

Директор ЗОШ №15 відповіла на звинувачення Андрія Гомоляко

Відео.
24 листопада на початку другого засідання сесії міської ради знову повернулися до проблеми ЗОШ №15, що минулого разу обернулась гучним скандалом

ЗОШ №15



24 листопада на початку другого засідання сесії міської ради знову повернулися до проблеми ЗОШ №15, що минулого разу обернулась гучним скандалом.

Нагадаємо, 22 листопада депутат міської ради Андрій Гомоляко запропонував терміново розглянути рішення про звільнення директора ЗОШ №15, обґрунтувавши це інцидентом, що стався в школі.

Вчора, 24 листопада, перед присутніми виступила директор ЗОШ №15 Тетяна Павлюченко, яка прокоментувала ситуацію, що склалася, та висловила іншу точку зору на подію, повідомивши, що на школу й на неї зведено наклеп - про знущання над шестикласником та процвітання корупції в закладі. За словами керівника закладу, ніхто не ображав школяра, та інформація, яку надав депутат Андрій Гомоляко, не відповідає дійсності. 

Тетяна Павлюченко заявила й про те, що технічний працівник школи та по сумісництву мама нібито постраждалого хлопчика неодноразово використовувала ненормативну лексику при спілкуванні з учнями класу, де навчається її син, застосовувала рукоприкладство, а Андрій Гомоляко особисто зацікавлений в створенні скандального резонансу щодо даного питання, тому й організував звернення на канал “1+1” та до інших структурних підрозділів. 

Читайте також: Шкільний скандал у Ніжині показали в ТСН
Директор школи повідомила, що 23 листопада нею була направлена доповідна записка в службу в справах дітей виконавчого комітету Ніжинської міської ради про проведення розслідування в даній сім'ї та наполягала на з'ясування обставин, чи немає в цій родині фактів насилля над дитиною, оскільки, за словами Тетяни Павлюченко, хлопчик приходив до школи в синцях через погані оцінки.


ЗОШ №15


Директор школи передала представникам міської влади письмові заяви від батьків та педагогічного колективу. Вона наголосила на тому, що школа втомилась від наклепів, розвішування ярликів, постійного спотворювання роботи навчального закладу та заважає навчально-виховному процесу. 

Після цього Андрій Гомоляко просив надати йому слово та висловити свою точку зору, однак міський голова Анатолій Лінник підкреслив те, що потрібно припинити дискусії на цю тему та дочекатись результатів контрольної комісії по цій справі. Учасники засідання відразу обрали голову цієї комісії. Ним виявився депутат міської ради Володимир Король, який до того ж викладає спецкурс “Конфліктологія” в НДУ імені М.Гоголя.
 
Розібратись, хто правий у даній ситуації важко, адже кожна сторона має свою правду та точку зору. Сподіваємось, що контрольна комісія вирішить проблемне питання та розставить всі точки над “і” у даній справі.


ЗОШ №15

ЗОШ №15

ЗОШ №15



Юлія Солдатенко
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: