Завантаження ...
banner
banner

Mynizhyn.com виповнилось два роки!

27 листопада нашому сайту виповнюється два роки. Головний портал Ніжина почав працювати в жовтні 2014 року, але повноцінна робота розпочалась 27 листопада 2014 року, тому свій День Народження святкуємо саме цього дня

27 листопада нашому сайту виповнюється два роки. Головний портал Ніжина почав працювати в жовтні 2014 року, але повноцінна робота розпочалась 27 листопада 2014 року, тому свій День Народження святкуємо 27 листопада

Давайте згадаємо деякі знакові моменти нашої історії:

1. Перша публікація на сайті – Невидима турбота. Інтерв'ю з мобілізованим доктором історичних наук. Статю ми публікували 14 жовтня 2014 року.

2. Найрейтинговіша новина - Ольга Фреймут відвідала Ніжин, Стаття була опублікована 1 вересня 2015 і за весь період існування  її прочитали 12001 разів! Люблять в Ніжині Ольгу Фреймут.
 

 
3. Сумарна кількість публікацій   станом на сьогодні –  6073

Відзначимо, весь час існування ми намагалися охоплювати новини міста Ніжина, публікували фото красунь, проводили конкурси, зокрема Конкурс селфі, «Історія кохання», «Стань зіркою», конкурс дитячих малюнків, ми розігрували квитки в цирк та інші подібні подарунки.

 

Ми робили помилки, намагалися вчитися на них, експериментували, змінювались самі і намагались змінювати наше місто на краще.

Ми йшли вперед, намагаючись давати об’єктивні та неупереджені новини. 

І головне, що хочеться зараз сказати - в нас з’явилась мобільна версія. Поки, що вона працює в тестовому режимі, але розділ новин "Місто і регіон" можна зручно переглядати з мобільного.


Насамкінець, ми б хотіли почути вашу думку про роботу сайту, ваші відгуки, пропозиції, побажання. Написати щось нам ви можете за допомогою форми, що розміщена нижче.


 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: