Завантаження ...
banner
banner

Нові здобутки "Позитивчика"

Успішно пройшовши відбірковий тур, учениці Школи гармонійного розвитку «Позитивчик» отримали можливість взяти участь у Відкритому Чемпіонаті України з сучасної хореографії за версією IAED, який відбувся 26 листопада у Києві


Успішно пройшовши відбірковий тур, учениці Школи гармонійного розвитку «Позитивчик» отримали можливість взяти участь у Відкритому Чемпіонаті України з сучасної хореографії за версією IAED, який відбувся 26 листопада у Києві. До столиці з’їхалась велика кількість учасників з різних куточків України. 

Організаторами цього феєричного дійства були: Вікторія Соловйова - професійний викладач східних танців, аргентинського танго, Чемпіонка світу з східних танців серед професіоналів сіньорин, директор Комітету сучасної хореографії при IAED, віце-президент IAED та Ольга Рудакова – головний суддя Чемпіонату України IAED, президент Міжнародної танцювальної організації IAED і УАВСТ. 
 
Виступи учасників оцінював професійний, висококваліфікований склад суддів:
 
Броварная Валентина (м. Хмельницький) - хореограф, танцівниця, неодноразова переможниця різних фестивалів та чемпіонатів з бальної та сучасної хореографії.
 
Кузнєцова Ксенія (м. Дніпро) - професійний хореограф-постановник, керівник студії, хореограф балету на льоду, організатор спортивних та танцювальних заходів, ліцензований суддя комітету сучасної та естрадної хореографії.
 
Світлана Рідош (м. Київ) - професійний хореограф - постановник, педагог і художній керівник зразкового ансамблю «Вернісаж», переможниця багатьох конкурсів і фестивалів.
 
Галина Арвахі (м. Ніжин) - президент Чернігівського відділення IAED з сучасно-естрадної хореографії, ліцензований суддя вищої категорії IAED, УАВСТ, професійний тренер-хореограф, президент фітнес - центру «Позитив» та художній керівник школи гармонійного розвитку «Позитивчик».

Ніджат Мірзоєв (м. Київ)- керівник школи кавказьких народних танців, художній керівник ансамблю «Кавказ»- переможець багатьох конкурсів і фестивалів.
 
Вразило дружнє коло, особлива захоплююча атмосфера мистецтва, успіху і таланту. Діти підкорили серця членів журі своєю безпосередністю та майстерністю виконання. 
Школа гармонійного розвитку "Позитивчик" отримала Кубок Чемпіонату України IAED, як найкращий за результативністю, оскільки всі танцювальні композиції учениць школи гармонійного розвитку «Позитивчик» були визнані першими. 
 
Професіоналізм юних танцівниць та гімнасток підвищується, а самі дівчата в своїх неперевершених костюмах все гарнішають і гарнішають! Нашій дружній родині ШГР «Позитивчик» бажаємо нових злетів, успіхів та творчих відкриттів!




















 

По темі: "Позитивчик" взяв участь у танцювальному чемпіонаті в Києві
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: