Завантаження ...
banner
banner

Для новорічної ялинки купили 19 гірлянд за 40 тисяч

Нещодавно на площі Гоголя перед міськвиконкомом була встановлена новорічна ялинка, яку місту подарував ніжинець, що виростив її на території приватного господарства

Новорічна ялинка


Нещодавно на площі Гоголя перед міськвиконкомом була встановлена новорічна ялинка, яку місту подарував ніжинець, що виростив її на території приватного господарства.

Наразі актуальним залишається питання прикрашення новорічної гості. 
 
Вчора, 12 грудня, на засіданні оргкомітету з питань святкування Новорічних та Різдвяних свят активно обговорювали прикрашення ялинки. 

Читайте також: Свято наближається. У Ніжині встановили новорічну ялинку
 
Керівник КП “ВУКГ” Владислав Корман повідомив, що закуплено 19 нових гірлянд, вартістю в 40 тис. грн. у вигляді стрічок із ліхтариками різного розміру.
 
Отець Володимир підняв питання, що часто вночі ялинка виглядає привабливою, натомість вдень - неяскрава та блякла. Члени оргкомітету довго вирішували, як прикрасити деревце, аби воно виглядало кращим. Зупинилися на додаткових прикрасах - бантах із мішури, які мерехтітимуть вдень. 
 
Найближчим часом ялинку вже прикрашатимуть.
 
Щодо вуличного освітлення, Владислав Корман повідомив, що з 30 грудня по 10 січня планується освітлювати місто всю ніч аж до 6-7 годин ранку. 

Турнікети позначені пунктиром
Новорічна ялинка
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: