Завантаження ...
banner
banner

На Набережній демонтували стару зупинку

Сьогодні, 14 грудня, силами комунального підприємства “Виробниче управління комунального господарства” було успішно демонтовано зупинку громадського транспорту

Зупинка


Сьогодні, 14 грудня, силами комунального підприємства “Виробниче управління комунального господарства” було успішно демонтовано зупинку громадського транспорту. 

Ця зупинка була розташована по вулиці Набережна та носила назву “Університет”. Для демонтажу було залучено бригаду робітників та дві одиниці спецтехніки: автокран та вантажівку для перевезення зупинки. Стару зупинку було обережно зрізано автогеном та поміщено до вантажного автомобіля.

Замість старої зупинки тепер стоїть нова сучасна зупинка з пластику. Проте охочі до вандалізму знайшлися, гарні декоративні стіни з пластику вже пошкоджені невідомою особою з пневматичної зброї в різних місцях.

Працівники КП "ВУКГ" обурені таким зухвалим актом вандалізму. Можливо, кожному жителю варто стати на захист свого рідного міста від таких варварів або хоча б повідомляти про правопорушення відповідні органи.


Зупинка Зупинка

Зупинка Зупинка

Зупинка Зупинка

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: