Завантаження ...
banner
banner

Батько порізав рідного сина

21 грудня до чергової частини Ніжинського відділку поліції надійшло повідомлення від лікаря карети швидкої медичної допомоги про те, що мешканець Ніжина отримав ножове поранення черевної порожнини


21 грудня до чергової частини Ніжинського відділку поліції надійшло повідомлення від лікаря карети швидкої медичної допомоги  про те, що мешканець Ніжина отримав ножове поранення черевної порожнини.

Встановлено, що 21 грудня приблизно о 14 годині знаходячись за місцем свого проживання двадцятичотирирічний військовослужбовець за контрактом намагаючись захистити матір від побоїв нетверезого батька отримав від останнього удар кухонним ножем в область черевної порожнини.
 
Наразі хлопець перебуває у хірургічному відділенні Ніжинської центральної міської лікарні з діагнозом проникаюче поранення черевної порожнини. Підозрюваного у вчиненні вказаного злочину затримано та поміщено в ізолятор тимчасового утримання Ніжинського відділку поліції.

За процесуального керівництва Ніжинської місцевої прокуратури проведено ряд першочергових слідчих (розшукових) дій щодо встановлення всіх обставин події.

Хід досудового розслідування перебуває на контролі Ніжинської місцевої прокуратури. 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: