Завантаження ...
banner
banner

Проведено черговий рейд ніжинськими лісами

Те що коїться у лісах Ніжинського району підпорядкованого "Райагролісу" дійшло критичної межі. Інформація про результати нашого спільного рейду з представниками екології та міліції в ніжинські ліси від 15.01. дійшла до обласного керівництва "Агролісу" - про це написав на сторінці "Ніжинського антикорупційного бюро" Михайло Булигін

Те що коїться у лісах Ніжинського району підпорядкованого "Райагролісу" дійшло критичної межі. Інформація про результати нашого спільного рейду з представниками екології та міліції в ніжинські ліси від 15.01. дійшла до обласного керівництва "Агролісу” - про це написав на сторінці "Ніжинського антикорупційного бюро" Михайло Булигін

"Сьогоднійшій рейд було проведено вже разом з представником від "Облагролісу" паном Єрмоленком. Було оглянуто чотири квартали, якими опікується лісник Петрик. Він навіть не зміг розповісти де на сьогодняшній день проводяться порубки на підпорядкованих йому територіях. В ході перевірки сформувалось переконання, що за ділянкою взагалі ніхто не доглядає. Ліс захащений неначе в кінострічці жахів. Останній раз його прибирали мабуть років з 10 тому. В той же час сліди вирубок розкидані на території всіх чотирьох кварталів (121-124) поблизу села Хвилівка. Відмітки вирубок відсутні як і клейма на пеньках.

Цілком очевидно - під виглядом санітарних вирубок нищиться цілком здоровий ліс. Збитки просто катастрофічні. Хто бував у цьому лісі розуміє, про що йдется. 

З метою підраховування збитків від наслідків діяльності цього недолугого лісника ГО „Ніжинське Антикорупційне Бюро” та "Об'єднання "Самопоміч" згідно спільної програми "Стоп корупція" буде ініціювати перевірку з залученням представників "Облагролісу" а також екологів та представників правоохоронних органів.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: