Завантаження ...
banner
banner

Педагогічний колектив 10 школи висловив подяку Олександру Кодолі

До редакції mynizhyn.com звернулися представники педагогічного колективу та батьки учнів 10 школи з проханням опублікувати подяку народному депутату Олександу Кодолі



До редакції mynizhyn.com звернулися представники педагогічного колективу та батьки учнів 10 школи з проханням опублікувати подяку народному депутату Олександу Кодолі.

Публікуємо текст подяки:

День 11 січня ознаменувався яскравою подією  у житті дружної  родини ЗОШ І – ІІІ ступенів №10: відкриттям комп’ютерного класу  та спортивного майданчика за сприяння народного депутата  України   Олександра Кодоли . 

Нові комп’ютери  з ліцензійним програмним забезпеченням  та сучасне спортивне обладнання  стали чудовим подарунком, якого учні чекали після зустрічі з Олександром Михайловичем на святі Першого дзвоника.

Світлими посмішками, щедрівками, танцями, піснями  у стінах школи вітали діти шановних гостей – депутата Верховної Ради О.М. Кодолу, заступника міського голови Г.М. Олійника, начальника Управління освіти С.М. Крапив’янського , голову Ліги ділових жінок Т.М Стратілат, депутатів міської ради, представників ЗМІ. З гордістю звітували школярі про свої навчальні досягнення та творчі здобутки грамотами та медалями.

Від імені великої родини учнів, батьків, учителів директор школи Ольга Миколаївна Мисник  подякувала за те, що в стінах нашого закладу був проведений депутатський урок здійснення дитячих мрій, за сприяння на шляху впровадження у навчання інформаційних технологій , та висловила сподівання на подальшу плідну  співпрацю.

А наша шкільна родина має ще одну давню заповітну мрію і сподівається, що за підтримки  Олександра Михайловича буде зведений спортивний зал, такий необхідний учням та жителям  чи не найбільшого мікрорайону міста. 

Побажаннями миру, щастя, здоров’я , процвітання у кожній родині  привітав депутат Верховної ради  Олександр Кодола  присутніх. Саме у такі хвилини  щирого спілкування у дитячих душах  формуються неповторні почуття впевненості у власних силах на шляху у доросле життя.



Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: