Завантаження ...
banner
banner

Надзвичайні ситуації та події за добу у Чернігівській області

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 1 пожежу та 1 випадок захворювання на вірусний гепатит А. Внаслідок цих подій 10 осіб постраждало.

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 1 пожежу та 1 випадок захворювання на вірусний гепатит А. 

 
Внаслідок цих подій 10 осіб постраждало.
 
Стан доріг:
 На дорогах області працювало 17 одиниць спецтехніки (на дорогах державного значення – 15 од.) та 21 чол. обслуговуючого персоналу (на дорогах державного значення – 16 чол.). 
Стан доріг та мостів задовільний, проїзд автомобільного транспорту забезпечений.
 
Захворювання на вірусний гепатит А:
В період з 10 грудня 2014 року по 20 січня 2015 року до інфекційного відділення Ічнянської центральної районної лікарні з діагнозом - вірусний гепатит А було госпіталізовано 8 мешканців с. Южне Ічнянського району, з них 1 дитина. 
 
Дорожньо-транспортні пригоди – 2:
- на 36 км автодороги Кіпті-Глухів-Бачівськ в Ніжинському районі о 3 год. 45 хв. 21 січня водій автомобіля «Фольксваген 70Х02А» не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Внаслідок пригоди пасажир автомобіля отримав тілесні ушкодження;
 
- в м. Чернігові на перехресті вулиць Любецької та Богунського о 10 год. 10 хв. 21 січня водій автомобіля «ВАЗ-21013» здійснив наїзд на пішохода. Внаслідок пригоди пішохід отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до нейрохірургічного відділення Чернігівської обласної лікарні.
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: