Завантаження ...
banner
banner

Сьогодні вночі у Лосинівці сталася пожежа

26 січня о 00:05 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в селищі Лосинівка. До місця події прибули два відділення вогнеборців місцевої пожежної команди, а за кілька хвилин рятувальники з Ніжина

Пожар, пожежа


26 січня о 00:05 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в одному з приватних господарств, що у селищі Лосинівка. До місця події оперативно прибули два відділення вогнеборців місцевої пожежної команди, а за кілька хвилин відділення 16-ї державної пожежно-рятувальної частини УДСНС України у Чернігівській області з Ніжина.

На момент їх прибуття вогонь частково охопив господарську споруду. Бійці ДСНС не допустили розповсюдження полум'я на розташовані поруч споруди господарського призначення та гараж, де зберігався легковий автомобіль. Вогнеборці пожежу локалізували о 00:45, а о 03:57 - ліквідували. 
 
До гасіння пожежі залучалися 6 чоловік особового складу і три одиниці спеціальної техніки. Вогнем знищено покрівлю будівлі на площі 50 кв.м, перекриття на площі 20 кв.м та майно господарів. 
 
Причина пожежі встановлюється.

Пожар, пожежа

Пожар, пожежа

Пожар, пожежа

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: