Завантаження ...
banner
banner

Поблизу Авдіївки загинув боєць із Чернігівщини

29 січня близько 5:00 в районі Авдіївської промзони російсько-окупаційні війська розпочали інтенсивний обстріл зі стрілецької зброї та мінометів

АТО


З офіційного повідомлення речника Міністерства оборони України: «29 січня близько 5:00 в районі Авдіївської промзони російсько-окупаційні війська розпочали інтенсивний обстріл зі стрілецької зброї та мінометів. Із 7:00 з метою захоплення наших позицій противник розпочав штурмові дії. Маневром та контратакою підрозділи Збройних Сил України зупинили противника та не допустили захоплення позицій українських військ».

Під час бою четверо українських військових загинуло, дванадцятеро поранено. Світла пам’ять капітану Андрію Кизило, молодшому сержанту Володимиру Бальченку, солдату Дмитру Оверченку, сержанту Володимиру Крижанському.
 
30 січня щотижнева робоча нарада з керівниками структурних підрозділів у Чернігівській ОДА розпочалася з Хвилини мовчання. Присутні вшанували пам’ять Володимира Бальченка, жителя села Берестовець Борзнянського району, який 29 січня загинув у бою з ворогом.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: