Завантаження ...
banner
banner

Гравірас Панайотіс відвідав училище культури та мистецтв і вшанував пам'ять братів Зосимів

Сьогодні у Ніжин з дружнім візитом завітав куратор по освіті і культурі при генеральному консульстві Греції у Маріуполі Граваріс Панайотіс. Зранку він зустрівся з Анатолієм Лінником, а о 10 годин разом із містянами взяв участь у покладанні квітів до пам'ятника Тарасу Шевченку.

Сьогодні у Ніжин з дружнім візитом завітав куратор по освіті і культурі при генеральному консульстві Греції у Маріуполі Граваріс Панайотіс. Зранку він зустрівся з Анатолієм Лінником, а о 10 годин разом із містянами взяв участь у покладанні квітів до памятника Тарасу Шевченку. 

По темі: Покладання квітів до пам'ятника Тарасу Шевченку

Після цього представник консульства Греції завітав до Ніжинського училища культури та мистецтв, де ознайомився із виробами, що виготовляли вихованці училища. Після чого Граваріс Панайотіс був запрошений на святковий концерт, по закінченні якого перебуваючи у захваті від ніжинських талантів представник консульства сам сів за піаніно і акомпанував студентам, які співали українські колядки

Також Граваріс Панайотіс вшанував пам'ять представників видатного грецького роду Зосимів - братів Анастасіоса і Ніколаоса.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: