Завантаження ...
banner
banner

Жеребкування Чемпіонату міста з футзалу

У четвер 22 січня в Малому залі Міськради відбулося жеребкування чемпіонату Ніжина з футзалу серед дорослих команд та серед ветеранів від 45 років (1970 року народження та старших). Участь у ньому взяли представники команд, що подали заявки на у часть у чемпіонаті, керівництво ФФН, Відділу спорту..

У четвер, 22 січня, в Малому залі Міськради відбулося жеребкування чемпіонату Ніжина з футзалу серед дорослих команд та серед ветеранів від 45 років (1970 року народження та старших). Участь у ньому взяли представники команд, що подали заявки на у часть у чемпіонаті, керівництво Федерації футболу, Відділу спорту Міськради та організації “Спорт для всіх”.

 
Першими своїх суперників дізналися ветерани. Всього на турнір заявились 3 команди: “Фрунзенець”, “Благовіст” та “Ветеран”. Ігри пройдуть в одне коло і кожна команда зіграє з обома супротивниками, а переможця визначать за найбільшою кількістю набраних очок.


Ігри ветеранів відбуватимуться у суботу 24 січня в спорткомплексі “Зірка”.

 
Перший матч почнеться о 10:00. Перша гра ­ “Фрунзенець” проти “Ветерана”.
Переможець турніру прийме участь у Чемпіонаті області серед ветеранів, який почнеться уже наступного тижня.
 
На чемпіонат з футзалу серед дорослих заявки подали 12 команд, які були поділені на дві групи.
 
Група "А": “Дельфін”, “Фрунзівець”, “Юніор”, “Творець”, ДЮСШ та “Буревісник”.
 
Група “Б”: “Дев'ятка”, “Динамо”, “Юність­ДЮСШ”, РПЛ, “Штурм” та “Зірочка”.
 
Кращі дві команди в кожній з груп виходить до фіналу, у якому у якому і буде визначатися переможець змагання. У фіналі кожна команда гратиме з командами з іншої групи, а от з другою командою своєї групи не гратиме — в турнірну таблицю буде зарахований результат їх гри на попередньому етапі. Переможцем стане той, хто набере найбільшу кількість очок.
 
Ігри починаються 25 січня в спорткомплексі “Зірка” о 9:00.

Першого дня буде зіграно по три тури в кожній з груп. Наступні ігри відбудуться 31 січня, коли буде зіграно два тури. Фінал — 1 лютого.
 
У випадку рівності кількості очок у першу чергу враховуються різниця м'ячів, потім — кількість забитих. При цьому в розрахунок беруться лише ігри команд між якими ведеться суперечка.
 
Переможець турніру прийме участь у Чемпіонаті області, який почнеться 14 січня.
 
Успіху всім і хай переможе найкращий!
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: