Завантаження ...
banner
banner

Біля ніжинського "Сільпо" падають та потрапяють під машину?

9 лютого на засіданні виконавчого комітету громадський активіст Юрій Римський звернувся до міської влади з проханням вплинути на керівництво ніжинського супермаркету “Сільпо”, аби працівники прибрали територію біля себе, розчистивши сніг


Сьогодні, 9 лютого, на засіданні виконавчого комітету громадський активіст та член виконкому Юрій Римський звернувся до міської влади з проханням вплинути на керівництво ніжинського супермаркету “Сільпо”, аби працівники прибрали територію біля себе, розчистивши сніг. 

За словами Юрія Римського, розвернути машину й проїхати до супермаркету досить важко. До того ж, активіст був свідком ситуації, коли людина посковзнулась і потрапила під машину. 
 
“Склалась така ситуація, що фахівці інспекції благоустрою фактично відсутні. Зараз оголошений конкурс на посаду начальника інспекції й головного спеціаліста”, - зазначив заступник міського голови Григорій Олійник. Додамо, що 20 лютого - останній день подачі документів. Станом на сьогодні є одна вакансія, але після 20 лютого звільниться й інша.
 
Міський голова пообіцяв направити листа до керівництва й вирішити проблему з розчищенням снігу.

Юлія Солдатенко
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: