Завантаження ...
banner
banner

Ви знали, що в Ніжині існує центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів?

Чи багато ніжинців чули про існування такої установи, як центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів? А чи всі батьки дітей з особливими потребами знають про таку установу? Навряд чи


Чи багато ніжинців чули про існування такої установи, як центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів? А чи всі батьки дітей з особливими потребами знають про таку установу? Навряд чи.

Хоча існує такий центр майже 15 років.
 
Про діяльність центру говоримо з новопризначеним директором Тетяною Кісельовою.
 
Тетяна Сергіївна відмітила, що основним завданням центру є здійснення корекції психічних,фізичних порушень розвитку дитини без відриву від сім’ї.


До центру зараховуються діти віком від 2 до 18 років, які отримали статус інваліда. Перебування в закладі безкоштовне, діти забезпечуються харчуванням.

Спеціалісти центру працюють в таких напрямках:
 
- соціально-побутовий;
- психолого – педагогічний;
- медичне спостереження.
 
Діти отримують кваліфіковану допомогу вчителя-реабілітолога, практичного психолога, вчителя-логопеда, вихователя-соціального, лікаря-педіатра, масажиста.

В своїй роботі фахівці застосовують реабілітаційні технології та методики, зокрема ігрова пісочна терапія, психотерапія, музико-терапія, казко-терапія, арт-терапія.

Використовуються елементи методики Марії Монтесорі, методика Нікітиних, аромотерапія, киснево-синглентна терапія, іпотерапія.



















































Ми готові допомогти вашій дитині!


Знаходиться центр за адресою: м. Ніжин, вул.Шевченка, 102.

 телефон для довідок: (04631) 5-42-36
 
Спілкувався Ярослав Дигал
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: