Завантаження ...
banner
banner

Як живуть найрозумніші гімназисти Ніжина

Міський конкурс «Найрозумніший» є напруженим інтелектуальним рингом, у якому поєднуються розум, логіка й бажання перемогти. Учні гімназії №3 взяли активну участь у конкурсі інтелектуалів, показавши різнобічні знання

Міський конкурс «Найрозумніший» є напруженим інтелектуальним рингом, у якому поєднуються розум, логіка й бажання перемогти. Позаду динамічні етапи відбору, цікавий фінал, яскраві перемоги…
 
Учні гімназії №3 взяли активну участь у конкурсі інтелектуалів, що відбувся 7-9 лютого, показавши різнобічні знання. До півфіналу ввійшли: Вікторія Дерека, Тимур Носкін, Варвара Головач, Костянтин Бомбер, Богдан Шовкун, Павло Бакун, Дар’я Сидорчук, Анна Ялова. 


Ніжинська гімназія №3


Випускниця гімназії Анна Ялова посіла друге місце серед одинадцятикласників міста. Нинішній навчальний рік для учениці напружений та відповідальний, адже потрібно готуватися до ЗНО.

Дівчина перемогла в міській олімпіаді з економіки, у літературному конкурсі імені Тараса Шевченка, отримала командну першість у змаганнях «Юних економістів», здобула друге місце на олімпіаді з хімії та третє з командою «Юний біолог», у якому Аня була головним доповідачем.

Від «Найрозумнішого» в старшокласниці залишились тільки приємні враження. Невимушена атмосфера, доброзичливість, а ще – непередбачуваність… Чи могла дівчина уявити, що в номінації «автомобілі» дасть п’ять правильних відповідей, що згадавши назву сузір’я «стрілець» у дешифрувальнику, вона пройде до фіналу… Ці інтелектуальні фрагменти запам’ятаються Анні надовго… Учителі поважають і цінують дівчину за вихованість, толерантність, старанність, виваженість.


Ніжинська гімназія №3


Тимур Носкін здобув перемогу серед шестикласників. Ще в початкових класах школяр любив навчатись, багато читав. Першими й улюбленими в нього були олімпіади з української мови, де він перемагав та здобував призові місця.

Тимур захоплюється міфологією різних країн та футболом, разом із татом уболіває за команди «Манчестер-Юнайтед» та «Атлетико-Мадрід». Син пишається своїм батьком - військовим офіцером, котрий двічі був у зоні АТО, захищаючи цілісність та незалежність України. Андрій Олександрович підтримує Тимура, хоче щоб він мав міцні знання й упевнено дивився вперед, тому й порадив синові поглиблено вивчати англійську мову. Хлопець дуже любить читати, серед улюблених його авторів – Персі Джексон, Джоан Роулінг.


Ніжинська гімназія №3


Найрозумнішою серед восьмикласників виявилась учениця 8-А класу гімназії №3 Варвара Головач. Саме про таких учнів говорять, що вони всебічно розвинені особистості. І це дійсно так. 

Нещодавно Варвара повернулась із Чернігова, де проходив третій етап олімпіади з української мови та літератури. До Ніжина учениця привезла диплом III ступеня. Активна участь у конкурсах та предметних олімпіадах мала свої результати. У січні в складі гімназійной команди переможців Варвара була нагороджена Почесною грамотою Ніжинської міської ради.

Глибокі знання з біології, неординарне мислення школярка продемонструвала і в роботі МАН. Тема, яку обрала учениця, виявилась надзвичайно цікавою та перспективною. Варвара - активна, творча, креативна особистість. У вільний час дівчина займається програмуванням, спортивним туризмом. У майбутньому мріє стати інженером-програмістом. Усі свої перемоги вона присвячує батькам, котрі обороняють цілісність і незалежність держави на Сході України. 

Читайте також: У Ніжині обирали найрозумніших учнів міста

Учителі та дирекція гімназії пишаються своїми учнями, бажають їм нових злетів, перемог та високих досягнень і вважають, що саме за такими дітьми - майбутнє нашої країни, адже вже зараз власними досягненнями вони наближають час нашої перемоги та розквіту держави.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Людмила Приходько дякує Василю Суркову за чудову організацію конкурсу «Найрозумніший» та уважне ставлення до юних інтелектуалів, за те, що дбає про тих, хто буде майбутньою елітою України…
 
Приходько Л.І., заступник директора з НВР
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: