Завантаження ...
banner
banner

У лютому у ЗОШ № 1 відбудеться зустріч випускників

Адміністрація та педагогічний колектив ЗОШ №1 запрошує на Зустріч випускників, яка відбудеться у приміщенні освітнього закладу 7 лютого о 16:00.Нагадаємо, ЗОШ № 1 є одним із найстаріших закладів шкільної освіти нашого міста.

Адміністрація та педагогічний колектив ЗОШ №1 запрошує на зустріч випускників, яка відбудеться у приміщенні освітнього закладу 7 лютого о 16:00.

Нагадаємо, ЗОШ № 1 є одним із найстаріших закладів шкільної освіти нашого міста. У 1919 році у приміщенні школи була відкрита єдина трудова школа для дітей робітників, селян і службовців. Тут діти отримували знання предметів математично-природничого та гуманітарного профілю. 

У теперішній час у  школі створена широка мережа класів із поглибленим і підсиленим вивченням окремих предметів, зокрема української мови та математики. Учні школи неодноразові переможці міських та обласних олімпіад. А випускники ЗОШ №1 працюють у різних сферах господарства України. Серед них багато вчителів, лікарів, викладачів вузів, економістів, військових.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: