Завантаження ...
banner
banner

14 лютого на Чернігівщині оголошено штормове попередження

Сьогодні, 14 лютого, по місту Чернігову та області очікуються посилення північно-західного вітру до 15-20 м/с, місцями сніг, мокрий сніг.Про це повідомили в Департаменті з питань цивільного захисту та оборонної роботи ОДА




Сьогодні, 14 лютого, по місту Чернігову та області очікуються посилення північно-західного вітру до 15-20 м/с, місцями сніг, мокрий сніг. Про це повідомили в Департаменті з питань цивільного захисту та оборонної роботи ОДА.

У зв'язку з цим керівництво ПАТ «Чернігівобленерго» вкотре нагадало, що під час такого поривів вітру не слід знаходитися під лініями електропередач. Також, якщо ви побачили обірваний електричний провід, не слід підходити до нього на відстань ближче 8 метрів, та не допускати до нього інших осіб до приїзду спеціалістів.
 
Крім того, не слід торкатися обірваного електричного проводу і намагатися його прибрати. 
 
«Не намагайтеся самостійно усунути пошкодження в електромережах, при цьому варто не забувати, що електричні дроти часто проходять поряд з дротами телекомунікаційних мереж. У випадку виявлення пошкодження в електричних мережах негайно повідомте в Сall-центр Товариства за телефоном 0-800-210-310 або черговому диспетчеру електромереж відповідного району», - йдеться в повідомленні.

val.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: