Завантаження ...
banner
banner

Чи буде на Мигалівці пішохідний перехід через колію

Відбулось виїзне засідання комісії, призначеної заступником начальника регіональної філії «Південно-Західної залізниці» ПАТ Укрзалізниця, в районі залізничної платформи Мигалівка

Відбулось виїзне засідання комісії, призначеної заступником начальника регіональної філії «Південно-Західної залізниці» ПАТ Укрзалізниця, в районі залізничної платформи Мигалівка.

Перший заступник міського голови Григорій Олійник, зустрівшись з членами комісії та громадою мікрорайону, детально ознайомився з питанням можливості облаштування пішохідного переходу через залізничну колію.

«При проектуванні не враховано той факт, що пішохідний перехід був на цьому місці історично, саме тому виникає наразі стільки обурень від громади. Для мене, як представника міської влади, важливо при вирішенні даного питання, враховувати інтереси мешканців, але не слід забувати про нормативно- регулятивні документи, згідно з якими встановлено діючі пішохідні переходи. Варіанти є. Слід їх обговорити, враховати зауваження фахових спеціалістів», - зазначив Григорій Миколайович.

Вислухавши всі сторони, перший заступник міського голови вніс пропозицію: до наступного засідання розробити всім службам відповідні пропозиції по облаштуванню переходу.



Відділ інформаційно-аналітичної роботи
та комунікацій з громадськістю
виконавчого комітету
Ніжинської міської ради
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: