Завантаження ...
banner
banner

Молитовний майдан Ніжина - рік у молитві за Україну

"Рівно рік тому, 23 січня 2014 року ми вперше зібралися для спільної молитви. Ось вже цілий рік ми всі разом збираємося, щоб підносити свої голоси в молитві до Бога за Україну і наш народ. Нас об’єднало спільне лихо, смерть перших героїв Небесної Сотні.

23 січня, на сторінці Молитовного майдану Ніжина у Facebook зявилося повідомлення про те що пройшов рік від того часу, коли ніжинці вперше зібралися, щоб помолитися за долю України.


"Рівно рік тому, 23 січня 2014 року ми вперше зібралися для спільної молитви. Ось вже цілий рік ми всі разом збираємося, щоб підносити свої голоси в молитві до Бога за Україну і наш народ.
Нас об’єднало спільне лихо, смерть перших героїв Небесної Сотні. Але нас також об’єднала віра в те, що всі жертви та смерті, які прийшлося пережити Україні за весь цей час недаремні, і Бог відповість на наші молитви, і на нашу багатостраждальну землю прийде мир. Ми продовжуємо молитися, бо ми віримо та не втрачаємо надії. Весь цей рік ми не лише молилися разом, але й отримували підтримку, настанову в вірі і наснагу, щоб змінювати нашу країну на краще"
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: