Завантаження ...
banner
banner

Небезпечні ніжинські автобуси: у 14 маршруті покалічилась дитина?

До редакції mynizhyn.com звернулась мешканка Ніжина, яка захотіла залишитись анонімом, та повідомила, що 27 лютого об 11:50 вагітна мама з 5-ти річною дитиною потрапили в неприємну ситуацію в міському транспорті

Маршрут №14



До редакції mynizhyn.com звернулась мешканка Ніжина, яка захотіла залишитись анонімом, та повідомила, що 27 лютого об 11:50 вагітна мама з 5-ти річною дитиною потрапили в неприємну ситуацію в міському транспорті.

Вони їхали в автобусі № 14 та зібралися виходити на зупинці "Механічний завод". Спочатку вийшла жінка, а потім мама та її син. Останній не встиг вийти, так як водій зачинив двері та затиснув дитину. Хлопчик почав сильно плакати та кликати на допомогу, а мама намагалася витягнути сина з автобусного "полону".

Через деякий час двері відчинилися, жінка забрала сина. Вони декілька хвилин стояли на зупинці, поки вагітна оглядала свою дитину та заспокоювала.

За цей час ні водій, ні кондуктор автобуса не вийшли, щоб поцікавитися самопочуттям хлопчика. Натомість двері 14 маршруту зачинилися, автобус рушив. 

Ми звернулися до перевізника 14 маршруту - керівника ТОВ "Пассервіс", де інформацію не підтвердили та зазначили, що ніяких звернень та скарг до них не надходило. Нас також запевнили, що якби були якісь повідомлення, була б і відповідна реакція, приймалися б певні міри.

Тож радимо громадянам, які стали свідками подібних ситуацій, жертвами неналежного ставлення водіїв до себе, фіксувати порушення й звертатися на "гарячу лінію" транспортного відділу Управління житлово-комунального господарства Ніжинської міської ради (7-12-62), дзвонити до перевізників й повідомляти їм про це.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: