Завантаження ...
banner
banner

Чи підвищать орендну плату для підприємців "Комунального ринку"?

15 березня відбулось чергове засідання постійної комісії міської ради з майнових та житлово-комунальних питань. Крім депутатів, засідання проходило за участі адміністрації ДКП «Комунальний ринок» та його підприємців


15 березня відбулось чергове засідання постійної комісії міської ради з майнових та житлово-комунальних питань, транспорту, зв’язку та охорони навколишнього середовища. Крім депутатів та постійних членів комісії, засідання проходило за участі адміністрації ДКП «Комунальний ринок» та його підприємців.

Головним питанням порядку денного було обговорення підвищення орендної плати по ДКП «Комунальний ринок».
 
На початку засідання директор «Комунального ринку" Анатолій Вершняк прозвітував про роботу очолюваного ним підприємства та окреслив основні пункти запланованої модернізації, реконструкції ринків, покращення умов праці тощо. Також у своєму виступі він згадав про впроваджені енергозберігаючі технології та позитивну оцінку аудиторської перевірки за 2016 рік.



«Я пишаюсь своїм колективом. Завдяки злагодженій роботі нам вдалося досягти суттєвих результатів. На даний час підприємство працює стабільно та отримує прибуток».

Володимир Башинський, підводячи підсумки обговорення звіту директора ДКП «Комунальний ринок» Анатолія Вершняка та ряду критичних запитань та невдоволень підприємців, зазначив: «Показники 2016 року в порівнянні з 2015-им, - явно набагато кращі. Реконструкцію ринку треба проводити однозначно, чи з цим керівництвом, чи з іншим. Сьогодні нам презентовано бачення розвитку ринку його керівництвом. Але будь-хто може надати свої власні пропозиції». 

Щодо підвищення орендної плати по ДКП «Комунальний ринок» Володимир Башинський відмітив, що він особисто рекомендував і міському голові, і директору ринку не розривати місяць, а провести підвищення орендної плати поетапно, починаючи із нового місяця в законному порядку, з дотриманням всіх необхідних процедур.
 


Після детального обговорення, членами комісії було винесено наступне:

1. рекомендувати керівництву ДКП «Комунальний ринок» проводити підвищення орендної плати поетапно з 1 квітня 2017 року;
 
2. доручити керівництву «Комунального ринку» до наступного засідання комісії (22 березня) підготувати інформацію про доходи та видатки по ринкам Вороб'ївська (Набережна), Покровська, Московська 5-Б за 2016 рік;
 
3. рекомендувати ініціативній групі підприємців надати пропозиції щодо покращення умов праці та зовнішнього вигляду ринку по вул. Московській 5-Б.
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: