Завантаження ...
banner
banner

"Отамани" 10 школи долучилися до волонтерської діяльності

Коли розпочалися військові дії на Сході України – тисячі відданих українських синів і дочок пішли захищати незалежність Вітчизни, тисячі небайдужих громадян підтримали їх збираючи кошти на армійські потреби


Коли розпочалися військові дії на Сході України – тисячі українських синів і дочок пішли захищати незалежність Вітчизни, тисячі небайдужих громадян підтримали їх збираючи кошти на армійські потреби.

Не залишилися осторонь цих подій і ніжинські волонтери. Центром волонтерства став Всіхсвятський храм настоятелем якого є отець Сергій, який уже багато разів відвідував бійців на Сході, надаючи необхідну допомогу.

Хочу розповісти  про волонтерку Наталію Рудік, яка об’єднала небайдужих жінок Ніжина. Вони готують для бійців АТО сухий борщовий набір «Ніжинський»: капусту, буряк, моркву, цибулю шинкують і сушать, добавляють спеції, сіль, фасують на порції, обов’язково вклавши до пакету інструкцію з приготування і з побажанням «Смачного вам! Повертайтесь скоріше, чекаемо!»

 Допомогти фасувати борщові набори волонтеркам приходять і учні. Серед них члени рою «Отамани» загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів  №10.

Юнаки й дівчата швидко включилися у виробничий процес, злагоджено пакували продукти. Для підростаючого покоління це шанс до підтримки воїнів, відчути свою значимість у всенародній потрібній справі – захисту Вітчизни. 











Вчитель історії ЗОШ № 10
Згода В.М.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: