Завантаження ...
banner
banner

У Чернігові побилися школярки: назріває скандал (Відео +18)

Нецензурна лайка, заборонені прийоми, групове побиття та невиправдана жорстокість. 5 квітня, було оприлюднено відео, на якому видно як декілька дівчат шкільного віку жорстоко лупцюють своїх одноліток


Нецензурна лайка, заборонені прийоми, групове побиття та невиправдана жорстокість. 5 квітня, було оприлюднено відео, на якому видно як декілька дівчат шкільного віку жорстоко лупцюють своїх одноліток.

Їх підтримує своєрідна «масовка» з їхніх однолітків: як хлопців так і дівчат, які знімають все це на мобільні телефони. Троє дівчат посеред білого дня валять свою «жертву» на землю, одна із них продовжує добивати суперницю ногами по голові.
 
Цей інцидент мав місце у Чернігові у неділю, 2 квітня. Ми зв’язалися із матір’ю однієї із постраждалих дівчат, яка і виклала відео, Валентиною Малоштан, яка коротко розповіла про цю ситуацію.
 
Мати постраждалої повідомила, що її дочка Поліна (над якою знущаються на першому відео), яка навчається у 34 школі у 8 класі, у цей день йшла на тренування із волейболу разом із подругою Юлею.
 
У районі супермаркету «Симпатик» до них підбігли дівчата і почали вимагати віддати мобільний телефон. Юля сказала, що телефону в неї немає, Поліна це підтвердила. Це, за словами дівчинки, і стало приводом до побиття.
 
Загалом, велелюдні компанії підлітків там спостерігають ледь не щодня. «Одна із дівчат (Марія Миронова, в сорочці у клітинку), як ми з’ясували, займається боротьбою. Побиття відбувалося в центрі міста, за супермаркетом «Симпатик». Я виклала це відео у Фейсбук, щоб цих дівчат і що вони виробляють, побачила вся країна»,  - стверджує мати.
 
Знущання над дівчатами зупинила одна із мешканок прилеглої багатоповерхівки, яка пригрозила хуліганам викликом поліції.
 
Зараз Поліна Малоштан перебуває в обласній дитячій лікарні. У неї струс мозку та інші травми. Зокрема, дівчинка скаржиться на біль у щелепі.
 


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: