Завантаження ...
banner
banner

Пожежа знову забрала життя людини

Як з'ясувалося, причиною пожежі послужило порушення господарем правил пожежної безпеки при експлуатації приладів опалення. Чоловік біля печі складував дрова на які з нещільно зачинених дверцят грубки випали жарини.

У с. Безуглівка, Ніжинського району 27 січня о 17:30 згорів приватний будинок 

Подолавши відстань майже у 15 км, на місце пригоди оперативно прибули пожежно-рятувальний підрозділ з райцентру та сільські пожежники з Лосинівки.
Повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.
 
Злагодженими діями вогнеборці о 18:20 локалізували, а о 19:25 остаточно ліквідували пожежу. В ході її гасіння у щільно задимленому приміщенні рятувальники виявили тіло 65-річного господаря помешкання.

Як з'ясувалося, причиною пожежі послужило порушення господарем правил пожежної безпеки при експлуатації приладів опалення. Чоловік біля печі складував дрова на які з нещільно зачинених  дверцят грубки випали жарини. Це, врешті-решт, і призвело до виникнення пожежі з трагічними наслідками.

 
Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій звертаються до населення з проханням дотримуватись заходів пожежної безпеки при експлуатації приладів опалення та утримувати їх у справному стані. Залишені біля топкових отворів дрова або інші спалимі предмети, не зашпаровані тріщини тощо можуть призвести до непоправних наслідків.

svoboda.fm
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: