Завантаження ...
banner
banner

Ніжинська ОДПІ оголошує дитячий конкурс "Майбутнє країни – у мріях дитини"

Ніжинська об'єднана державна податкова інспекція повідомляє про початок проведення Державною фіскальною службою України конкурсу дитячої творчості «Майбутнє країни – у мріях дитини».

Ніжинська об’єднана державна податкова інспекція повідомляє про початок проведення Державною фіскальною службою України конкурсу дитячої творчості «Майбутнє країни – у мріях дитини». 

 
У конкурсі можуть брати участь учні загальноосвітніх навчальних закладів таких вікових категорій :
І категорія- станом на 01 січня року , що триває , виповнилося 9-11 років
ІІ категорія- станом на 01 січня року , що триває , виповнилося 12-15 років
 
Конкурс проводиться за такими напрямами дитячої творчої діяльності з податкової та митної тематики: художні твори, комп’ютерна графіка(анімація); літературні твори.
 
На конкурс подаються роботи, виконані у довільній живописні формі, які відповідають тематиці конкурсу. Розмір роботи не повинен бути більшим за формат А2. Літературні твори повинні бути надруковані, а також подані в електронному вигляді. На зворотньому боці кожної роботи необхідно зазначити: назву роботи, техніку виконання; прізвище, повне ім’я та дату народження автора; місце проживання ( повну адресу) автора; коротку біографічну довідку з описом творчих здібностей та хобі; назва навчального закладу, контактний телефон.
 
 Творчі роботи просимо направляти до Ніжинської ОДПІ до 20 березня 2015 року за адресою: м. Ніжин, вул. Поштова,2 , кімн.114.
 
 Підрозділ комунікацій Ніжинської ОДПІ
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: