Завантаження ...
banner
banner

Четвертокласник помер від інсульту

У суботу, 24 січня, батьки прокинулися від страшного крику Владислава. Він кричав від болю. У нього почалася сильна блювота. Викликали «швидку», яка відвезла Владислава в лікарню.

Ніжинська гімназія №3 у жалобі - 28 січня учні та вчителі провели в останню путь 10-річного Владислава Степанова (на фото). Наша редакція вже повідомляла, що у реанімації міської лікарні помер 10 річний хлопчик
 
- Він був дуже активним, доброзичливим хлопчиком, - розповідає директор гімназії Вікторія Пушкіна.

- Владислав хворів дуже рідко, займався в основній групі на фізкультурі. На зимових канікулах він почав скаржитися на головний біль. Батьки звернулися спочатку до ніжинських, а потім  і до чернігівських лікарів, однак вони нічого у нього не виявили.
У суботу, 24 січня, батьки прокинулися від страшного крику Владислава. Він кричав від болю. У нього почалася сильна блювота. Викликали «швидку», яка відвезла Владислава в лікарню. Там він впав у кому. Дитині зробили МРТ, яка показала, що у нього аневризма в мозку.

Лікарі сказали, що у Владислава з народження дуже слабкі судини і він приречений. Батьки ще сподівалися на диво, звернулися в «Охматдит», однак їхній син помер у лікарні, не приходячи до тями.

Дарина Закревска, "Гарт" №5 (2705) від 29 січня 2015
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: