Завантаження ...
banner
banner

Похилений, але невпокорений. Або хто знову прокляв світлофори на "Сільмаші"?

Сьогодні зранку, 5 травня, біля зупинки “Сільмаш”, поблизу Консервного заводу, був помічений похилений та погнутий світлофор, що розміщений на дорожньому знаку

Світлофор,


Сьогодні зранку, 5 травня, біля зупинки “Сільмаш”, поблизу Консервного заводу, був помічений похилений та погнутий світлофор, що розміщений на дорожньому знаку. 

Відзначимо, що світлофор у такому стані перебуває й на даний момент. Нікого з комунальних чи інших служб не було помічено. 
 
Примітно, що кілька днів поспіль, ще з 25 квітня, поблизу заводу "Сільмаш" та повороту на вулицю Корчагіна не працювали світфлофори. Випадковість, збіг обставин, чийсь злий умисел чи прикра недбалість? Адже з листопада 2014 по червень 2015 рік світлофор на "Сільмаші" теж "відпочивав" цілих 7 місяців. Після цього його відремонтували місцеві ентузіасти.

Читайте також: Хто прокляв світлофори на Сільмаші?
 
Постає логічне питання: чи буде хтось займатися непрацюючим світлофором та усуне несправності? Не секрет, що така недбалість може коштувати комусь життя, матиме негативні наслідки, як для пішоходів, так і для водіїїв транспорту.


Світлофори,

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: