Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині пограбували селянина

7 травня в Ніжині раніше неодноразово судимий нероба напав на жителя одного з сіл району. Розбійник кілька разів вдарив в обличчя чоловіка, після чого забрав сумку з харчами та втік


7 травня в Ніжині раніше неодноразово судимий нероба напав на жителя одного з сіл району. Розбійник кілька разів вдарив в обличчя чоловіка, після чого забрав сумку з харчами та втік. В ході проведення оперативно-розшукових заходів кримінальна поліція Ніжинського відділу поліції по «гарячих слідах» встановила особу та затримала підозрюваного.

Зловмисник затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. З місця події вилучено кухонний ніж.
 
Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій) - карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Триває досудове розслідування.

Окрім того, цього дня 7 травня одразу після полуночі по допомогу до чернігіської поліції звернувся житель обласного центру. Він повідомив, що біля одного з місцевих кафе невідомий чоловік, погрожуючи, фізичною розправою, відкрито заволодів його мобільним телефоном.
 
В ході проведення розшукових заходів по "гарячих слідах" оперативники кримінальної поліції Чернігівського відділу поліції разом із патрульними встановили, що пограбування скоїв місцевий безробітний.
 
Зловмисник від дачі свідчень відмовився. Мобільний телефон вилучено та повернуто власнику. Грабіжник згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України затриманий до ізолятора тимчасового тримання.
 
Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (пограбування) - карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років. триває досудове розслідування.

За матеріалами сектору комунікації
поліції Чернігівської області
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: