Завантаження ...
banner
banner

Відбувся концерт ансамблю «Вікторія», присвячений Дню захисту дітей

Першого червня в Міському будинку культури відбувся великий святковий концерт дитячого зразкового ансамблю танцю «Вікторія», присвячений Дню захисту дітей

ДЗАТ

Першого червня в Міському будинку культури відбувся великий святковий концерт дитячого зразкового ансамблю танцю «Вікторія», присвячений Дню захисту дітей.

Протягом двох годин своєю творчістю радували глядачів понад сто вихованців колективу від  4 до 18 років на чолі з художнім керівником ансамблю Вікторією Вишневою та педагогами-постановниками Гніденко А.О та Михальською М.О.

На святі були присутні представники Ніжинської міської ради: секретар міської ради Салогуб В.В та депутат міської ради Шалай О.В. Вони привітали дітей, а також їх батьків та педагогів зі святом. Прозвучало багато теплих слів.

Особливо вразили здобутки колективу за останній творчий період у численних конкурсах Міжнародного  та Всеукраїнського рівнів, що відбулися в різних містах нашої країни ( Київ, Дніпро, Вінниця, Конотоп тощо), а також за кордоном ( в Болгарії, Греції, Македонії, Сербії, Молдові, Туреччині, Білорусі) : 10 Гран-прі, 38 перших місць, 4 других та 1 третє. У травні цього року відбувся обласний конкурс у місті Чернігів, де вихованці колективу зайняли 8 перших місць та одне друге. Колектив тричі успішно прийняв участь у телепроектах Міжнародного телевізійного руху «TVстарт» на каналі Максі TV.


Вразила своєї майстерністю та креативними хореографічними композиціями старша група колективу, яка студіює різні стилі сучасної хореографії ( педагог –постановник Гніденко А.О). Серед учасників колективу виділяються особливо обдаровані діти середньої групи ансамблю : Ю. Король (номінантка конкурсу «Людина року 2017») , Є. Галенко, М. Крапивянська, П.Плюта, Д. Сучковська, В.Черненко, Д.Євтєєв, які є неодноразовими переможцями Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів  у сольному та дуетному виконанні ( педагог-постановник Михальська М.О). 

Подив та захоплення, бурхливі оплески викликав гімнастичний  етюд з елементами складної спортивної акробатики у виконанні середньої групи колективу ( постановка майстра спорту Бурнос О.Є) , а також  зразки класичної та народної хореографії  - «Ляльки», «Ходить гарбуз по городу» (Постановка Вишневої В.М). Викликали захоплення  наймолодші артисти (діти 4-7 років), які у 2017 році прийняли участь у двох Всеукраїнських конкурсах та одному обласному, зайнявши перші місця.        

Вихованці ансамблю танцю«Вікторія» показали зразки класичної,народно-сценічної,бальної, сучасної,естрадної хореографії  та гімнастики. Гучними оплесками вітали глядачі дует у складі викладача сучасного танцю Анжели Гніденко та Романа Тарасенко.  

Надзвичайним був і фінал концерту, де поєдналося іскрометне українське народне традиційне мистецтво з новизною сучасних танцювальних стилів, складними спортивно-акробатичними елементами. Вразила краса українських костюмів, пошитих за сприянням депутата Верховної Ради України Олександра Кодоли. «Ми-українці: від традицій до сучасності»- саме таку назву має хореографічна композиція (Постановка Вишневої В.М), яка і стала квінтесенцією всього свята.                    

У святковому дійстві прийняли участь і порадували своїм вокальним мистецтвом неодноразові переможці численних Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів, телевізійних проектів зірочки Ніжина й гордість України красуні Ізабелла Іващенко та Софія Походня. 

ДЗАТ

ДЗАТ

ДЗАТ

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: