Завантаження ...
banner
banner

Попереду напружений пленарний тиждень - Олександр Кодола

Попереду заплановано насичений пленарний тиждень, — зазначає народний депутат України, заступник голови Комітету з питань будівництва, містобудування та житлово-комунального господарства Олександр Кодола.


Олександр Кодола під час засідання у Верховній Раді

— Попереду заплановано насичений пленарний тиждень, — зазначає  народний депутат України, заступник голови Комітету з питань будівництва, містобудування та житлово-комунального господарства Олександр Кодола. 

— Час вимагає від нас оперативних рішень. В умовах військової агресії Росії, важкої економічної ситуації, зволікати з прийняттям законів, які стосуються обороноздатності України, боротьби з корупцією, реформування економіки та органів влади держави неприпустимо.
 
— Зокрема, фракція «Народний фронт» наполягатиме на першочерговому розгляді законопроектів щодо створення  військово-цивільних адміністрацій, посилення інформаційної безпеки України, змін до Закону «Про Національну гвардію», посилення відповідальності за військові злочини, та інших, що необхідні для підвищення обороноздатності України. Також наша увага буде зосереджена на розгляді важливих законопроектів, що стосуються реформування державної регіональної політики, територіальних громад, прийнятті першочергових питань щодо наповнення державного бюджету, — поділився планами на найближчий тиждень Олександр Кодола.
 
— На п’ятницю заплановано заслуховування Генерального прокурора України Віталія Яреми, щодо розслідування резонансних кримінальних проваджень. Прошов майже рік після розстрілу Небесної сотні, а винні так не притягнуті відповідальності.

Ми хочемо отримати чітку відповідь Генерального прокурора про те,  коли і як  будуть притягнені до відповідальності Янукович та його банда, як будуть повертатися в Україну викрадені ними кошти. Я вже звертався до Віталія Яреми з питанням щодо  бездіяльності прокуратури Чернігівської області щодо розслідування кримінального провадження, щодо силового розгону Євромайдану в Чернігові. Протягом року прокуратура тричі закривала це провадження, і вже третій раз його поновлює.

Наша позиція незмінна — усі злочини режиму Януковича повинні бути розслідувані, а винні в них особи покарані, де б вони не знаходились, — наголосив народний депутат.
 
Прес-служба народного депутата України
Олександра Кодоли
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: