Завантаження ...
banner
banner

Батько прийшов за сином до дитсадка з сокирою

Відео.
До чергової частини Чернігівського відділу поліції звернулась вихователька одного з дошкільних дитячих закладів з приводу того, що в дитячий садок зайшов невідомий чоловік з сокирою та намагався забрати свою дитину

Батько, дитсадок, сокира


Чоловік прийшов забирати власну дитину з дитячого садка з сокирою.

До чергової частини Чернігівського відділу поліції звернулась вихователька одного з дошкільних дитячих закладів з приводу того, що в дитячий садок зайшов невідомий чоловік з сокирою та намагався забрати свою дитину.
 
На місце події виїхали патрульні поліцейські. Чоловік затриманий.
 
За словами прес-офіцерки Чернігівської поліції Наталії Човпило, чоловік дійсно прийшов у дитсадок, у стані алкогольного сп’яніння, за своїм сином. З його слів, він відпочивав цього дня зі своїм товаришем, після цього прийшов забирати хлопця додому.
 
На чоловіка складено адміністративні матеріали з приводу появи в громадському місці в нетверезому вигляді, а також за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 129 Кримінального кодексу України (погроза вбивством). Максимальна санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі строком до 2 років.


Сюжет телеканалу «Дитинець»
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: