Завантаження ...
banner
banner

Через необережне поводження дітей із сірниками загорівся будинок по вулиці Мирній

Оновлено.
18 липня о 10 годині 51 хвилині до 16-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу господарчої будівлі з наступним загорянням житлового будинку на дві квартири за адресою: вулиця Мирна, 49



 

18 липня о 10 годині 51 хвилині до 16-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу господарчої будівлі з наступним загорянням житлового будинку на дві квартири за адресою: вулиця Мирна, 49.

Читайте також: У Ніжині горів житловий будинок

Будинок на двох власників. В одній частині проживав батько-одинак і п'ятеро дітей.

Унаслідок пожежі вогнем знищено покрівлю на площі 100 квадратних метрів, перекриття на площі 60 квадратних метрів, домашнє майно житлового будинку. Пошкоджено стіни на площі 30 квадратних метрів житлового будинку.

Як з'ясувалося в ході розслідування, того дня господар однієї з квартир, батько п'яти дітей, залишив на самоті Ярослава 2003 р.н., Руслана 2009 р.н. та Богдана 2004 р.н., а сам відлучився в справах. Ймовірно, причиною виникнення пожежі послужили пустощі дітей з вогнем. Залишившись без належної уваги дорослих, малеча влаштувала в господарській будівлі небезпечні ігри.

Спочатку загорілася господарська будівля, а потім по покрівлі вогонь перекинувся й на житловий будинок
 
Прямі збитки встановлюються.
 
На гасіння пожежі залучалось три відділення на АЦ 16 ДПРЧ Ніжина, відділення В/ч А4558. Час ліквідації пожежі: 13 год. 30 хв.














Пожежа, вулиця Мирна, діти, сірники

Пожежа, вулиця Мирна, діти, сірники

Пожежа, вулиця Мирна, діти, сірники

Пожежа, вулиця Мирна, діти, сірники


Відділ з питань НС та ЦЗН

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: