Завантаження ...
banner
banner

Відбулися змагання "Спортивна зима 2015"

22 та 28 січня 2015р. в ЗОШ I-III ст. № 7 та № 1 міським центром фізичного здоров'я "Спорт для всіх" були проведені змагання "Спортивна зима 2015". Участь брали юнаки та дівчата 5-6 класів.

22 та 28 січня 2015 р. в ЗОШ I-III ст. № 7 та № 1 міським центром фізичного здоров'я "Спорт для всіх" були проведені змагання "Спортивна зима 2015". Участь брали юнаки та дівчата 5-6 класів.

До програми змагань входило 8 різних завдань – це стрибки через скакалку з обертанням її вперед, назад, на одній нозі по черзі, а також віджимання від підлоги, підтягування до перекладені та набивання футбольного м’яча на одній нозі.

Запекла боротьба велась в ЗОШ № 7 серед учнів 5-х класів, де перемогу все ж таки отримали найсильніші – 5А клас, які були нагороджені грамотами. В ЗОШ № 1 змагалися учні 5 та 6 класів. Спритнішими та сильнішими виявилась команда учнів 5-го класу.

Вражаюча підтримка вболівальників, створила справжню атмосферу спортивного змагання. Дякуємо вчителям фізичного виховання ЗОШ №7 та ЗОШ №1 за співпрацю та взаєморозуміння під час підготовки та проведенні спортивних заходів. А також вітаємо переможців!!!

МЦ "Спорт для всіх"
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: