Завантаження ...
banner
banner

Невідомі майже місяць знущаються над дачними будинками на Ветхому

Вчора у редакцію Mynizhyn.com звернулися власники дачних ділянок на Ветхому з повідомленням, що вже декілька тижнів поспіль хтось знущається із їхніх будинків та майна.


Вчора у редакцію Mynizhyn.com  звернулися власники дачних ділянок на Ветхому з повідомленням, що вже декілька тижнів поспіль хтось знущається із їхніх будинків та майна. 

Найчастіше б'ють вікна, ламають двері, підпалюють будиночки, але головне, що майже нічого не беруть. В міліцію зверталися, але безрезультатно. Вони приїхали, подивилися та і все. Нічого не змінилося - розповіли обурені власники дачних ділянок.

Постраждалі мають різні версії стосовно того хто може їм шкодити. Дехто говорить, що це скоріш за все помста, до речі недавно як раз вийшли з ув'язнення ті хто міг би це робити, але прямих доказів не має.  Інші пов'язують знущання над будинками з  дрібними крадіжками, що в останній час доволі часто трапляються на Ветхому і Овдіївській.








Спалена бесідка

Власники будинків бояться, що їхнє майно будуть і далі шкодити, до того ж  раніше пошкоджені будинки вже відремонтовано, тому вони домовилися про щоденне  чергування.



Власники надіються, що весну їхні будинки зустрінуть неушкодженими

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: