Завантаження ...
banner
banner

За минулий тиждень було здійснено 11 крадіжок, - поліція

Відбулася оперативна нарада при міському голові. Традиційно на нараді було заслухано представника Ніжинського відділу поліції Інну Музиченко про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території міста за останній тиждень, обговорено план роботи на поточний тиждень


Відбулася оперативна нарада при міському голові.

Традиційно на нараді було заслухано представника Ніжинського відділу поліції Інну Музиченко про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території міста за останній тиждень, обговорено план роботи на поточний тиждень.

За минулий тиждень поліцейськими зареєстрован 279 заяв і повідомлень, з них до єдиного реєстру внесено 44 такі заяви, та розпочато провадження. Зокрема, 6 випадків спричинення особам тілесних ушкоджень, 6 випадків пов’язаних з незаконним обігом наркотичних речовин.
 
За минулий тиждень було скоєно 11 крадіжок, з яких 4 – випадки викрадення велосипедів (2 – із підвального приміщення і 2 – на вулиці). 

За звітний період було зафіксовано 6 фактів керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, два водія з яких уже притягуються повторно протягом цього року. 14 фактів – перевищення швидкостей та порушення правил дорожнього руху, з них 5 – випадків руху багатотоннажного транспорту», - зазначила Інна Музиченко. На минулому тижні була зафіксована особа, яка організувала незаконний прийом металобрухту.

Відповідно до статті 213 Кримінального Кодексу України, здійснення операцій з брухтом кольорових і чорних металів без державної реєстрації або без спеціального дозволу (ліцензії), одержання якого передбачено законодавством, або надання приміщень та споруд для розташування незаконних пунктів прийому, схову та збуту металобрухту, організація незаконних пунктів прийому, схову та збуту металобрухту -карається штрафом від ста до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами від ста до двохсот годин.

 
Щодо планів заходів на наступний тиждень були зазначені наступні:

01 серпня, 11.00 – обговорення стратегії розвитку міста Ніжина;
 
02 серпня, 10.00 – вивчення стану справ з організації заходів, пов’язаних з проведенням технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту м.Ніжина з питань: організації заходів щодо проведення технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту, організації обліку захисних споруд цивільного захисту, стану колективного захисту та покриття в захисних споруд цивільного захисту;
 
02 серпня, 10.00 - засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, будівництва, архітектури, інвестиційного розвитку міста та децентралізації;
 
02 серпня, 14.00 – засідання постійної комісії міської ради з майнових та житлово-комунальних питань, транспорту, зв’язку та охорони навколишнього середовища;
 
04 серпня, 14.00 – засідання постійної комісії міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, законності, правопорядку, антикорупційної політики, свободи слова та зв’язків з громадськістю.
 
Відділ інформаційно-аналітичної 
роботи та комунікацій з громадськістю
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: