Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині відкрили відреставрований сквер Лисянського

У п’ятницю відбулося урочисте відкриття відреставрованого будинку і скверу імені всесвітньовідомого українського мореплавця Юрія Лисянського. У церемонії відкриття взяли участь представники влади та громадськості


У п’ятницю відбулося урочисте відкриття відреставрованого будинку і скверу імені всесвітньовідомого українського мореплавця Юрія Лисянського. У церемонії відкриття взяли участь: міський голова Анатолій Лінник, секретар міської ради Валерій Салогуб, заступники міського голови Сергій Дзюба, Сергій Осадчий та Ігор Алєксєєнко, співробітники Альфа-Банку Україна і Укрсоцбанку. 

Завдяки допомозі Альфа-Банку в будинку були відремонтовані і пофарбовані стіни, цоколь, покрівля, водозливна система, у сквері пофарбовано огорожу, встановлені урни, гранітні плити з напісферами і гравіюванням етапів подорожі, встановлена підсвітка. 
 
Після покладання квітів до пам’ятнику Ю. Лисянському, влада та гості міста відвідали музей Рідкісної книги, де познайомилися із життєвим шляхом нашого земляка з історичних книг. 








Відділ інформаційно-аналітичної роботи
та комунікацій з громадськістю 
виконавчого комітету Ніжинської міської ради
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: