Завантаження ...
banner
banner

Вирубати - не садити: з Графського парку невідомі вивозять дерева

До редакції mynizhyn.com звернувся небайдужий мешканець Ніжина, який неодноразово бачив, як з Графського парку невідомі вивозять дерева в невідомому напрямку

Дерева, Графський парк


До редакції mynizhyn.com звернувся небайдужий мешканець Ніжина, який неодноразово бачив, як з Графського парку невідомі вивозять дерева в невідомому напрямку. За його словами, це здорові дерева, не гнилі та не трухлі. Чоловік захотів залишитись анонімом. 

“Дерева, які вивозяться, не гнилі, не трухлі, зовсім свіжі, живі. Це відбувається дуже часто. Я ходжу на волейбол біля Графського парку, тому сам це помічав особисто, разів 4-5. Востаннє бачив, як вивозили дерева в п'ятницю, 18 серпня. Систематично це робить один і той же чоловік зі своїми помічниками. Помітно, що техніка професійна. Бачив маленький тракторець, бензопили. 
 
Так, є дерева, які дійсно потрібно лікувати, обрізати щось, аби вони не впали. Але цим, на мою думку, повинен займатися спеціаліст. 
 
Чи самовільний це вивіз, чи законний, сказати не можу. Однак хто дав право безкарно вирубувати ліс, тим більше в парковій зоні? Хто давав на це дозвіл? Ми повинні охороняти, а не вирубувати. Такі дії, на мою думку, є неприпустимими”. 


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: