Завантаження ...
banner
banner

Допоможіть врятувати Олександра Бондаренка!

Нашої допомоги потребує 22-річний Олександр Бондаренко. Він зростав здоровою, активною дитиною, із трьох років уже вмів читати, ні на що не скаржився. Але раптово в 13- річному віці стався, як з’ясувалося пізніше, перший прояв захворювання

Олександр Бондаренко, благодійність, допомога, врятувати


Нашої допомоги потребує 22-річний Олександр Бондаренко. Він зростав здоровою, активною дитиною, із трьох років уже вмів читати, ні на що не скаржився. Але раптово в 13- річному віці стався, як з’ясувалося пізніше, перший прояв захворювання.

Йому стало зле, і він почав блювати. Батьки відвезли хлопця в лікарню. Одразу дитині не змогли встановити точного діагнозу. Побачили лише те, що збільшені печінка та селезінка на УЗД. Думали, що це інфекція, проте не знали, яка саме. І лише після того, як Олександра направили на лікування до Інституту педіатрії, акушерства й гінекології України, у 16-річному віці, там йому й встановили жахливий діагноз – хвороба Вільсона – Коновалова. Цироз печінки.

Для того, щоб Сашко вилікувався, міг вести повноцінний спосіб життя й не скаржитися на прояви страшної хвороби, йому терміново потрібно зробити операцію з трансплантації печінки. Донором буде виступати батько юнака.

Операцію потрібно зробити в Національному інституті хірургії та трансплантології імені Шалімова.

Сама процедура проведення операції в цьому закладі безкоштовна, проте всі матеріальні витрати на реабілітацію і батька, і сина, понесе родина Олександра. А коштують вони дуже дорого й потрібно їх дуже багато.

Картка Приват Банку
- 5168 7573 2368 0753

Бондаренко Наталія Павлівна

У кого є можливість підтримати – телефон мами: 068-816-79-28 (Наталія Павлівна Бондаренко)


Олександр Бондаренко, благодійність, допомога, врятувати

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: