Завантаження ...
banner
banner

Чернігівський «авторитет» намагався «віджати» мікроавтобус та пропонував щедрий хабар копам

Бандитська історія, родом із буремних 90-х сталася вчора вночі на Чернігівщині. Двоє 55-річних зловмисників поблизу села Великий Щимель Сновського району «віджали» мікроавтобус «Мерседес-спринтер», який віз гриби до Чернігова

Розбірки, кримінал, мерседес

Фото з мережі Інтернет

Бандитська історія, родом із буремних 90-х сталася вчора вночі на Чернігівщині. 

Двоє 55-річних зловмисників поблизу села Великий Щимель Сновського району «віджали» мікроавтобус «Мерседес-спринтер», який віз гриби до Чернігова.

Про це передає Високий Вал
 
Заблокувавши на БМВ Х-5 бус на дорозі, вони викинули водія з автівки та поїхали у напрямку Чернігова.
 
Постраждалий зателефонував до поліції, був оголошений план-перехоплення.
 
Один із зловмисників – уродженець міста Баку, який був за кермом мікроавтобуса, побачивши кордони поліцейських, кинув машину та намагався дістатися до Чернігова попуткою. В обласному центрі його і затримали.
 
Другого зловмисника також затримали у Чернігові. Ним виявився  один знаний у кримінальних колах «авторитет», який нещодавно відсидів 8 років в Росії за незаконний збут наркотиків в особливо великих розмірах.
 
Що цікаво, після затримання авторитета на слідчих намагалися вийти невідомі люди зі пропозицією «вирішити» питання за 50-100 тисяч доларів.
 
Поліцейські встояли перед спокусою і відмовились навіть обговорювати можливість отримання хабаря.

Тепер на зловмисників чекає суд із обрання запобіжного заходу у вигляді арешту, їм загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: