Завантаження ...
banner
banner

Юні ніжинські туристи відзначились у Чернігові

7-8 жовтня в Чернігові відбулися Відкриті багатоденні змагання зі спортивного орієнтування пам’яті воїнів-інтернаціоналістів Афганістану

Туристи, ЦТКУМ


7-8 жовтня в Чернігові відбулися Відкриті багатоденні змагання зі спортивного орієнтування пам’яті воїнів-інтернаціоналістів Афганістану.

Ніжин представляла команда «Рандеву» Центру туризму й краєзнавства учнівської молоді, тренери Ровенчин І. та Ровенчин О. Змагання проходили на двох дистанціях – перша «в заданому напрямку», друга «спринт».

Учасники були поділені на групи за статтю та віком. У загальному заліку команда «Рандеву» посіла третє місце, а в особистому заліку Адаменко Дарина (учениця ЗОШ №10) була кращою на обох дистанціях і закономірно посіла перше місце в групі дівчат до 12 років.

Крошка Любов (учениця ЗОШ №9) у групі дівчат 16-18 років за підсумком двох днів змагань виборола третє місце.

Для частини команди з Ніжина це були перші змагання зі спортивного орієнтування такого рангу. Потенціал є. Бажання перемагати теж.
 
На фото – команда «Рандеву», стартують Ворона Даниіл та Куйда Валерія, вивчає карту Ромащенко Валерій, Адаменко Дарина з заслуженою нагородою.


Туристи, ЦТКУМ

Туристи, ЦТКУМ

Туристи, ЦТКУМ

Туристи, ЦТКУМ


Методист Центру ТКУМ Ровенчин Олександр 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: