Завантаження ...
banner
banner

Відходи з супермаркету в парк: надумана історія чи факт?

Історія з відходами з супермаркету «Сільпо», що по вулиці Незалежності турбує мешканців прилеглих багатоповерхівок, зазначив в особистій розмові із журналістом сайту nizhynnews.com начальник КП «ВУКГ» Владислав Корман


Історія з відходами з супермаркету «Сільпо», що по вулиці Незалежності турбує мешканців прилеглих багатоповерхівок, зазначив в особистій розмові із журналістом сайту nizhynnews.com начальник КП «ВУКГ» Владислав Корман.

Раніше люди повідомляли про те, що є факт зливу кулінарних відходів від засолювання риби та від приготування інших видів кулінарії на територію скверу, що поблизу супермаркету.

На черговій нараді керівників, знову підняли це питання.  Перший заступник міського голови Григорій Олійник доручив начальнику відділу з благоустрою Юрію Кошелю поспілкуватися із керівництвом закладу – супермаркету «Сільпо», зробити обстеження прилеглих територій та вирішити питання з утримання сміттєзбиральних майданчиків.


Також було піднято питання про обмеження під’їзду багатотоннажного транспорту до супермаркету, оскільки, як зазначив Григорій Олійник, вантажівки вщент розбивають асфальтне покриття поблизу супермаркету.

Григорій Олійник наголосив: «Питання потрібно вирішити толерантно, але нагадати керівництву супермаркету про соціальну відповідальність бізнесу перед громадою».

Журналісту сайту коментувати ситуацію з відходами від приготування їжі власного виробництва як працівники, так і адміністрація закладу відмовилися. На всі питання звучала лише одна відповідь «Без коментарів». На питання, чи є на прилеглій території супермаркету місце, для зливу таких відходів також лунала одна єдина відповідь «Без коментарів».
 
Можна зазначити лише одне, якби мали місце факти зливу, то були б і відповідні запахи, а точніше сморід, чого не в самому супермаркеті, не поблизу нього в жодному разі не спостерігалося.




 

Вікторія Коломійченко
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: