Завантаження ...
banner
banner

7 разів судимий чоловік на 4 роки сяде за крадіжку

Вироком Сосницького районного суду Чернігівської області в травні поточного року визнано винним жителя Мени у вчиненні крадіжки та призначено покарання у виді 3 місяців арешту

засуджений, засудження, грати


Вироком Сосницького районного суду Чернігівської області в травні поточного року визнано винним жителя Мени у вчиненні крадіжки та призначено покарання у виді 3 місяців арешту.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Чернігівської області.
 
Встановлено, що обвинувачений у липні 2017 року, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння та знаходячись в будинку потерпілого, вчинив крадіжку його майна.
 
Не погоджуючись із ухваленим вироком, прокурор подав апеляційну скаргу про його скасування через невідповідність призначеного покарання ступеню тяжкості кримінального правопорушення та особі обвинуваченого, внаслідок м’якості.

Адже призначене покарання не відповідає тяжкості злочину, обставинам його вчинення та особі обвинуваченого, який раніше 7 разів притягувався до кримінальної відповідальності із призначенням реальної міри покарання, маючи не зняті і не погашені судимості, знову вчинив злочин проти власності.
 
Апеляційний суд погодився з доводами прокурора та засудив зловмисника до 4 років позбавлення волі.

val.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: