Завантаження ...
banner
banner

У Лосинівці знайшли утопленика в колодязі

19 листопада в Лосинівці родичі знайшли зниклого місяць тому 62-річного Івана Касьянова

Утопленик, Лосинівка


19 листопада в Лосинівці родичі знайшли зниклого місяць тому 62-річного Івана Касьянова.

Точніше, його тіло - в колодязі на подвір'ї його рідної домівки. Сюди чоловік періодично повертався після в'язниці. В цілому він відсидів більше 20 років. У короткі періоди на свободі у нього збиралися такі ж, як він, дружки. 

Багато в селищі жаліли Івана і давали йому гроші, їжу. А він магазин обікраде - сяде. За гратами йому було якщо не краще, то звичніше, ніж на волі.
Коли кілька років тому Касьянов прийшов після чергового ув'язнення, то доставив чимало клопоту тодішньому голові селищної ради Анатолію Стрільцю, який допоміг Касьянову оформити пенсію. 

Це було складно, оскільки трудового стажу у того майже не було. Довелося влаштувати його на таку-сяку роботу в місцеве сільгосптовариства, щоб хоч трохи років для стажу нашкребти.

Від тривалого перебування у воді тіло померлого розбухло. Діставати його допомагали і рятувальники, і місцеві жителі. Була і поліція. Вона і з'ясує, чи сам загиблий стрибнув у колодязь або йому «допомогли». На похорон Івана повинна приїхати з Росії його сестра Світлана.

Валерия Славина, "ГАРТ" №47 (2852) від 23 листопада 2017 р
Джерело: 
gorod.cn.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: