Завантаження ...
banner
banner

У Носівському районі через пожежу загинула 83-річна жінка

29 листопада о 00:41 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у селі Вербове, Носівського району

29 листопада о 00:41 до Служби порятунку "101" у Носівському районі Чернігівської області надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у селі Вербове, що за 35 кілометрів від райцентру.

На місце пригоди прибуло відділення 17-го Державного пожежно-рятувального посту міста Носівки, а також вогнеборці з сіл Макіївка та Степові Хутори. На цей час вогнем була повністю охоплена покрівля помешкання.

Спільними діями пожежу о 01:27 локалізовано та о 03:00 остаточно ліквідовано. Під час пожежі загинула 83-річна господарка оселі.

Ймовірніше за все, причиною трагедії послужила відсутність протипожежної розділки між димарем опалювальної печі та дерев`яним перекриттям будинку.

Всього до гасіння пожежі залучалось 8 чоловік особового складу та 3 одиниці спеціальної техніки.

У зв’язку з цим, Управління ДСНС України у Чернігівській області вкотре звертається до населення щодо дотримання заходів безпеки при експлуатації пічного опалення.

Слідкуйте щоб в цегляній кладці печей та димарів не було тріщин. Не допускайте їх надмірного перегрівання та ні в якому разі не залишайте без нагляду.

Цінуйте власне життя та дбайте про безпеку!






Управління  ДСНС України у Чернігівській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: