Завантаження ...
banner
banner

Наталія Чистякова у Національній збірній з дзюдо!

Розповідь піде про нашу спортивну «Надію»,Наталію Чистякову,яку нещодавно було включено до збірної Національної команди з дзюдо.

Іще одна мить і 2017 рік увійде в історію кожного із нас. Тому  подумки ми  аналізуємо рік минулий, згадуючи добрі діла,вчинки,досягнення.

Відділ з питань фізичної культури та спорту на сторінках міської газети «Вісті» та на міському сайті протягом року інформував жителів міста про проведені фізкультурно-масові  та спортивні заходи,здобутки міських команд та спортсменів. Але сьогодні ми не будемо вдаватися до статистичного звіту, а акцентуємо увагу на одному спортсменові, а вірніше на одній спортсменці, яка своїми здобутками привернула увагу фахівців спорту.  Розповідь піде про нашу спортивну «Надію»,Наталію Чистякову,яку нещодавно було включено до збірної Національної  команди з дзюдо. Це досягнення далося дуже нелегко. І якщо Наталія і її тренер Сергій Альбертович Полтавцев розкриють секрет підготовки членів збірної України то і ми довідаємося багато чого цікавого. Нам  хочеться донести цю радісну подію в житті Наталії та її тренера до всіх жителів Ніжина і ще раз згадати  спортивні здобутки Наталії,що привели її до Національної збірної.

Розпочала Наталія 2017 рік перемогою у відкритому Всеукраїнському турнірі пам’яті Волинських майстрів дзюдо. Цей турнір став підготовкою до чемпіонату України з дзюдо серед юнаків та дівчат до 18 років, який також став «золотим». У липні місяці Наталія в складі юнацької збірної України здобула  «срібло » на XIV літньому Європейському юнацькому олімпійському фестивалі, що проходив в Угорщині. На чемпіонаті Європи з дзюдо серед кадетів до 18 років, що проходив в Республіці Литва Наталія посіла сьоме місце.  А свою незаперечну перевагу серед дзюдоїсток України вона закріпила на осінньому чемпіонаті України з дзюдо серед юнаків та дівчат до 17 років посівши перше місце.

Крім  змагань з дзюдо Наталі успішно виступала на змаганнях з боротьби самбо. У її послужному списку перемоги на молодіжному чемпіонаті України,що проходив у м. Одеса, у кубку України серед юнаків та дівчат до 18 років м. Білгород - Дністровський і стала срібним призером молодіжного чемпіонату світу з боротьби самбо , що проходив у Сербії.

Ось така вона Наталія ! 








Відділ з питань фізичної культури та спорту

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: