Завантаження ...
banner

Міськводоканал: боржники, не створюйте собі зайві проблеми

Для нормального функціонування підприємства потрібні кошти, яких не вистачає. Однією з найболючіших проблем підприємства в фінансовій сфері є заборгованість споживачів. З тих чи інших причин деякі з них систематично не сплачують за послуги водопостачання та водовідведення.

Як відомо, питна вода – один з самих цінних  природніх ресурсів, які існують на нашій планеті.  В нашому місті водопостачанням для населення та підприємств займається КП «НУВКГ»,  в народі «міськводоканал». Звичайно, як і в кожного підприємства, тим більше державного чи комунального завжди існують проблеми. З теперішніми погодними катаклізмами, застарілими трубами дуже часто бувають пориви, аварії, інші неприємності, внаслідок яких  споживачі залишаються без води. 

Для нормального функціонування підприємства звичайно потрібні кошти, яких не вистачає. Однією з найболючіших проблем підприємства в фінансовій сфері є заборгованість споживачів. З тих чи інших причин деякі з них систематично не сплачують за послуги водопостачання та водовідведення.

Ці причини різні, починаючи просто  з халатного відношення до цього питання, забудькуватості або ж  думок, щодо безкарності несплати за надані послуги водопостачання та водовідведення.

Адміністрація КП « НУВКГ» доводить до відома  населення план роботи з боржниками у 2015 році:

1. На чотири найближчі місяці розроблений графік відключень боржників. Вже в березні 2015 року планується відключити 30 боржників. Хотілось би нагадати, що за повторне підключення прийдеться заплатити 622 грн. та всю суму боргу.
2. Також до кінця лютого  до суду буде подано 80 заяв про видачу судового наказу про стягнення заборгованості за надані послуги з боржників, що  призведе до  додаткових фінансових витрат споживачів, які мають заборгованість. 
 
Адміністрація КП «НУВКГ»  рекомендує споживачам, які мають заборгованість розрахуватися з нею до 01 березня 2015 року, щоб не створити собі зайві фінансові проблеми та хоче подякувати  громадянам, які своєчасно сплачують за спожиті послуги водопостачання та водовідведення.
 
За інформацією щодо заборгованості звертайтесь до абонентського відділу  підприємства за адресою: вул. Червонокозача, 5 або за тел. 2-34-86, а у разі виявлення поривів на водопровідних чи каналізаційних мережах прохання повідомляти за телефонами 7-19-50, 0681519819.

 Адміністрація КП «НУВКГ»

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: