Завантаження ...
banner

До чого мають бути готові ніжинські орендарі комунального майна

В стінах міської ради вже давно йдуть дискусії з приводу зміни вартості оренди комунального майна. Депутати неодноразово наголошували на тому, що комунальне

В стінах міської ради вже давно йдуть дискусії з приводу зміни вартості оренди комунального майна. Депутати неодноразово наголошували на тому, що комунальне майно має працювати на користь міста, тобто наповнювати міський бюджет.

З цього приводу, 12 січня відбулося засідання робочої групи з питань оренди майна. Під час засідання робоча група розглянула ряд питань, пов’язаних з орендою нерухомого майна міської ради. Жвава дискусія розгорнулася навколо питання надання в оренду приміщень в центрі міста.

Окрім цього, під час засідання бурхливе обговорення викликало питання надання в оренду приватним підприємцям приміщень на умовах конкурсу, що дасть змогу отримати реальну комерційну вартість майна, що здається в оренду.

До того ж, пропонували скасувати пільги для орендарів, залишивши варіант отримання пільг тільки бізнесменам-початківцям та для проведення освітньо-виховного процесу.

Серед іншого, члени робочої групи вирішили:

  • після закінчення договору оренди надавати надалі в оренду приміщення на конкурсній основі;
  • термін дії договору оренди на конкурсній основі має складати від 5 до 10 років.
nizhynnews
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: