Завантаження ...
banner
banner

Допоможіть врятувати Олександра Бондаренка

До редакції mynizhyn.com звернувся батько 23-річного ніжинця Олександра Бондаренка, студента Національного Університету Біоресурсів і Природокористування України. Хлопець потребує термінової трансплантації печінки

Бондаренко Олексанр, допомога, благодійсність


До редакції mynizhyn.com звернувся батько 23-річного ніжинця Олександра Бондаренка, студента Національного Університету Біоресурсів і Природокористування України. Хлопець потребує термінової трансплантації печінки.

Для того щоб провести операцію, потрібно близько 1 мільйона 200 тисяч гривень на медикаменти, батьки зібрали приблизно третину коштів і зараз просять допомоги у всіх небайдужих.

Далі, за словами самого Олександра:

Все почалося влітку 2008 року, коли я потрапив в інфекційне відділення Ніжинської міської лікарні з отруєнням. У мене була дуже збільшена печінка. Лікарі діагноз не поставили і направила нас в обласну лікарню. Звідти після обстеження ми поїхали, з діагнозом гепатит неясної етіології, в Київську лікарню «Охматдит». Там пройшли обстеження, але нічого нового не почули. Та коли в квітні 2011 року живіт набрався рідиною, ми поїхали в «Охматдит», а звідти нас направили в інститут педіатрії, акушерства та гінекології, де і поставили правильний діагноз – хвороба Вільсона-Коновалова.

Але було вже пізно – розвинувся цироз печінки. З тих пір я два рази на рік проліковував печінку. 

В 2017 році мені стало погано і ми звернулися в «Національний інститут хірургії і трансплантології ім. Шалімова». Там ми з татом пройшли обстеження і нас поставили на чергу на операцію. Донором буде тато. Через те, що медицина в Україні безкоштовна, то й операція безкоштовна.

Але ліки на операцію і реабілітацію коштують близько півтора мільйони гривень. На такі операції державного фінансування не вистачає. То ж для нас єдиний вихід – допомога не байдужих людей. Ми просимо всіх допомогти нам зібрати потрібну суму. Для мене операція – це єдиний спосіб врятувати життя. 

Номер рахунку 5168 7573 2368 0753 - Бондаренко Наталія Павлівнател. (068) 816-79-28

Група допомога в Фейсбук
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: